Kakitangan MSNT Meninggal Sewaktu Solat Tarawih

Warga kerja Majlis Sukan Negeri Terengganu(MSNT) dan seluruh penggiat mahupun peminat sukan di negeri ini telah dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Abdul Ghani Ngah pada bulan mulia ini(2 Ramadhan 1440). Kredit Foto - Utusan.com.my
Warga kerja Majlis Sukan Negeri Terengganu(MSNT) dan seluruh penggiat mahupun peminat sukan di negeri ini telah dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Abdul Ghani Ngah pada bulan mulia ini(2 Ramadhan 1440). Kredit Foto – Utusan.com.my

Warga kerja Majlis Sukan Negeri Terengganu(MSNT) dan seluruh penggiat mahupun peminat sukan di negeri ini telah dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Abdul Ghani Ngah pada bulan mulia ini(2 Ramadhan 1440).

Kakitangan MSNT yang berusia 56 tahun ini telah meninggal dunia setelah rebah sewaktu menunaikan solat sunat Tarawih di Surau Simpang Kem Seberang Takir, Kuala Nerus kira-kira jam 9.30 malam tadi.

Beliau yang berkhidmat sebagai pemandu Pengarah MSNT, Ibni Amin Busu turut berkesempatan menunaikan solat bersama di surau berkenaan yang turut dihadiri oleh para atlet. Menurut laporan akhbar, sewaktu kejadian Abdul Ghani dalam tugasan untuk membawa Pengarah MSNT memantau program latihan atlet di bulan Ramadhan ini.

Abdul Ghani disahkan meninggal dunia setelah dikejarkan ke Klinik Kesihatan Seberang Takir untuk rawatan.

Bersama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham Abdul Ghani Ngah yang telah pulang ke rahmatullah. Sama-sama kita doakan semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin.

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

september, 2023

02sepalldayKejuaraan Lawan Pedang Terbuka Negeri Sembilan

02sep8:00 am12:00 pmTSG Shimano Fellowship Ride 2023

03sepalldayTOUR GATEH D'TRANUNG 2023

09sepalldayKejohanan Trek Yayasan Sime Darby Siri 8

22sepalldayCub Prix Malaysia 2023 - Pusingan Ke-8

23sepalldayKejohanan Trek Yayasan Sime Darby Siri 9

23sepalldaySukan Asia Ke-19 Hangzhou 2022

28sepalldayTerengganu Open Ranking Regatta-Ti-SAIL CUP PRIX L03/2023

30sepalldayRAGBI PIALA AGONG - SELANGOR vs TERENGGANU

X