Bismillah: Penyu Sukan

PenyuSukan.com(Penyu Sukan) adalah sebuah platform arkib berita sukan yang memfokuskan segala perkembangan sukan yang berlansung di dalam negeri Terengganu Darul Iman ini. Penyu Sukan juga akan berusaha termampu untuk merantau ke seluruh negeri Terengganu ini bagi menyampai segala maklumat perkembangan sukan termasuk penganjuran sukan yang di jalankan di negeri ini. Selain dari itu juga akan turut memaparkan berita-berita perkembangan sukan lain di dalam tanah air mahupun di luar negara.

Oleh yang sedemikian, pihak kami memerlukan sokongan penuh dari pihak persatuan atau kelab sukan di dalam negeri ini mahupun pihak penganjur bagi sebarang acara sukan untuk kami sampaikan kepada para peminat sukan di luar sana khususnya anak jati Terengganu ini.

Penyu Sukan tidak semestinya memfokuskan kepada acara berstatus kebangsaan mahupun peringkat negeri malah kami lebih gemar untuk menyampaikan tentang sebarang program pembangunan mahupun penganjuran sukan walaupun di peringkat sekolah mahupun belia.

Sekiranya anda mempunyai sebarang usul dan maklumat tentang penganjuran aktiviti sukan di negeri ini, mohon dikongsikan bersama kami melalui email – sukan@penyusukan.com

SUKMA XXI SARAWAK 2024
17-24 OGOS 2024

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

april, 2024

No Events

X