TERIMA KASIH PERSATUAN RAGBI NEGERI TERENGGANU

Mesyuarat Agung Tahunan Persatuan Ragbi Negeri Terengganu Tahun 2023 yang telah berlangsung pada 11 Mac 2023 lalu bertempat di Terengganu Ekuestrian Resort(TER) Kuala Terengganu.

Setinggi-tinggi TERIMA KASIH diucapkan kepada Persatuan Ragbi Negeri Terengganu(PRNT) yang selama ini memberi ruang dan peluang malah sokongan kepada Penyu Sukan untuk kami beroperasi sebagai agensi berita sukan di negeri Terengganu Darul Iman.

Penyu Sukan juga amat berbesar hati dapat membantu pihak persatuan sukan negeri untuk menyediakan bahan-bahan & maklumat yang diperlukan bagi melengkapkan buku laporan program & aktiviti PRNT yang telah berlangsung selama ini.

Jalinan kerjasama strategik ini secara tidak langsung mengangkat martabat persatuan sukan negeri ini ke satu tahap penanda aras baharu di mana tidak hanya memfokuskan publisiti dan hebahan berita semata-mata.

Dokumentasi sesuatu program mahupun perkembangan sesuatu entiti sukan amat penting untuk didokumentasikan agar tidak terus hilang dalam lipatan sejarah akhirnya tidak dapat dijadikan rujukan untuk generasi seterusnya khususnya peminat-peminat sukan tempatan.

Pada kesempatan ini juga, Penyu Sukan sekali lagi ingin mengucapkan setinggi-tinggi TERIMA KASIH di atas kepercayaan dan ruang yang diberikan kepada kami untuk turut sama menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan Persatuan Ragbi Negeri Terengganu Tahun 2023 yang telah berlangsung pada 11 Mac 2023 lalu bertempat di Terengganu Ekuestrian Resort(TER) Kuala Terengganu.

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

september, 2023

02sepalldayKejuaraan Lawan Pedang Terbuka Negeri Sembilan

02sep8:00 am12:00 pmTSG Shimano Fellowship Ride 2023

03sepalldayTOUR GATEH D'TRANUNG 2023

09sepalldayKejohanan Trek Yayasan Sime Darby Siri 8

22sepalldayCub Prix Malaysia 2023 - Pusingan Ke-8

23sepalldayKejohanan Trek Yayasan Sime Darby Siri 9

23sepalldaySukan Asia Ke-19 Hangzhou 2022

28sepalldayTerengganu Open Ranking Regatta-Ti-SAIL CUP PRIX L03/2023

30sepalldayRAGBI PIALA AGONG - SELANGOR vs TERENGGANU

X