TERIMA KASIH PASUKAN PELAYARAN NEGERI TERENGGANU


TERIMA KASIH
. Setinggi-tinggi terima kasih ingin dizahirkan kepada pasukan pelayaran negeri Terengganu di atas ruang dan peluang yang telah diberikan sejak tahun pertama PenyuSukan.com beroperasi.

Penghargaan ini amat bernilai buat PenyuSukan.com yang selama ini berhujan berpanas di mana-mana venue penganjuran sukan mahupun pusat latihan hadir tanpa dijemput demi ‘sekeping liputan’.

2022 merupakan tahun yang paling mencabar buat PenyuSukan.com setelah bertahun lamanya memperkukuhkan reputasi sebagai agensi berita sukan di negeri ini. Realiti, kami hampir berputus asa.

Hari ini genap 5 tahun buat PenyuSukan.com mencari sekelumit ruang dan peluang di dalam ekosistem industri sukan Terengganu. Semoga kami terus dimurahkan rezeki di mana secara tidak langsung memberi peluang kerjaya dan rezeki buat mereka yang bersama kami. Amin.

Sekali lagi, TERIMA KASIH PASUKAN PELAYARAN NEGERI TERENGGANU untuk kami menutup kalendar 2022 dengan penuh semangat dihargai dan seterusnya memberi dorongan motivasi untuk menempuh tahun-tahun berikutnya.

SUKMA XXI SARAWAK 2024
17-24 OGOS 2024

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

may, 2024

02mayalldaySEA 7's Singapore 2024

22mayalldayKejohanan Lawn Bowls Terbuka Fours Terengganu

24may5:00 pm2:42 pmLIGA HOKI REMAJA MALAYSIA 2024: SMIDIN-MSNT vs SSTMI THUNDERBOLTS

26may5:00 pm2:42 pmLIGA HOKI REMAJA MALAYSIA 2024: SMIDIN-MSNT vs SSBJ JUNIOR

X