Aksi Dramatik Pemain Ragbi Wanita Meraikan Kejayaan

Lihat sepenuhnya di – https://youtu.be/owViU_H7Jcc

Aksi penuh dramatik pemain-pemain ragbi wanita Terengganu yang melakar sejarah sukan negeri Terengganu untuk pertama kali meraih kejuaraan dalam sebarang kejohanan ragbi sejak pasukan ini ditubuhkan selepas SUKMA Perak 2018 melabuhkan tirai.

Pasukan ragbi wanita Terengganu ini telah dinobatkan selaku juara di pentas Kejohanan Ragbi 7 Sepasukan Kebangsaan 2022 setelah menewaskan Selangor berkeputusan 15-10 pada 3 Julai 2022 di Stadium Ragbi Perak, Ipoh.

Untuk rekod, pasukan ragbi wanita Terengganu ini yang kini dalam persediaan ke pentas temasya Sukan Malaysia(SUKMA 2022) di W.P Kuala Lumpur nanti.

@penyusukan Aksi penuh dramatik pemain-pemain ragbi wanita Terengganu yang melakar sejarah sukan negeri Terengganu untuk pertama kali meraih kejuaraan dalam sebarang kejohanan ragbi sejak pasukan ini ditubuhkan selepas SUKMA Perak 2018 melabuhkan tirai. . Pasukan ragbi wanita Terengganu ini telah dinobatkan selaku juara di pentas Kejohanan Ragbi 7 Sepasukan Kebangsaan 2022 setelah menewaskan Selangor berkeputusan 15-10 pada 3 Julai 2022 di Stadium Ragbi Perak, Ipoh. . Untuk rekod, pasukan ragbi wanita Terengganu ini yang kini dalam persediaan ke pentas temasya Sukan Malaysia(SUKMA 2022) di W.P Kuala Lumpur nanti. #RagbiTerengganu #TerengganuRugby #National7s2022 #National7s #TerengganuHanelang #HanelangLadies #SUKMA2022 #MajlisSukanNegeriTerengganu #MSNT #Rugby #WomensRugby #MalaysiaRugby #RagbiPadu #Ragbi ♬ Epic Orchestra – Red Cat Blue

SUKMA XXI SARAWAK 2024
17-24 OGOS 2024

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

april, 2024

No Events

X