Real Chukai FC Lengkapkan Prospektus Penajaan Pasukan 2023

Kelab Bola Sepak Real Chukai (“Real Chukai”) baru-baru ini telah menyelesaikan pembangunan prospektus penajaan mereka untuk musim 2023.

Ahli lembaga pengarah kelab telah sebulat suara meluluskan prospektus penajaan ini yang turut dibangunkan bersama dengan bantuan dari Linda Workroom.

CEO Real Chukai, Ammirul Hakim Osman ketika ditemui berkata,

“ Ini adalah langkah pertama dalam proses ini. Sekarang kita hanya menunggu laporan audit kewangan kelab bagi tahun 2022 dimana kita akan sertakan didalam prospektus ini. Walaubagaimanapun ini adalah langkah penting bagi persediaan awal Real Chukai untuk memancing penajaan untuk musim hadapan 2023.

Saya turut berterima kasih kepada Muhammad Yunus (Linda Workroom) selaku orang penting dalam membantu kami menyiapkan prospektus penajaan ini tepat pada waktunya untuk EISKL 2022.”

Real Chukai dijangka akan mengambil bahagian di Ekspo Industri Sukan Kuala Lumpur 2022. University College TATI (“UCTATI”) dan Voltra telah menyatakan minat mereka untuk melanjutkan penajaan mereka sehingga 2023. Wakil Voltra dan UCTATI dikatakan telah
bertemu dengan pegawai eksekutif Real Chukai dengan perjanjian penajaan yang akan dimuktamadkan pada bulan ini.

Real Chukai mengalu-alukan bakal rakan kongsi dan penaja untuk melawat mereka di ekspo itu yang dijadualkan pada Khamis ini (06 Oktober 2022) hingga Ahad (09 Oktober 2022).

SUKMA XXI SARAWAK 2024
17-24 OGOS 2024

KAJI SELIDIK

Pendapat anda tentang PenyuSukan.com?

SUMBANGAN

SUMBANGAN IKHLAS BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI MENYAMPAIKAN BERITA SUKAN SEGENAP NEGERI TERENGGANU DARUL IMAN.

april, 2024

No Events

X